Nje hajn i maskuar si Baba Dimri ka grabitur natën e kaluar rreth orës 21, duke kërcënuar me armë zjarri, një dyqan të Shkupit, njoftoi policia.

Sipas raportit policor, granbitja ka ndodhur në një dyqan në rrugën “Budapesti” në lagjen Taftalixhe, ku “Baba Dimri” hajdut ka marrë qarkullimin ditor dhe pastaj ka ikur në drejtim të panjohur.