Deputetja “seksi” e Partisë Demokratike, Arbiola Halimi, ka qenë e pranishme në seancën e sotme parlamentare aq kohë sa Berisha ishte aty.

Por në një vend ku peshë duhet të ketë fjala dhe idetë, për Arbiolën nuk është fare kështu, pasi është ndryshe, êshtë seksi…

Mesa duket për Arbiolën, Parlamenti është një vend ku mund të shpalosësh hiret, si edhe të demonstrosh ndjekjen e modës, pasi ajo e qan modën, me super format e saj.