Pjesën më të madhe të kohës e kalon bashkë me kalin e tij. Marrëdhënia e Vehapit nga Rahoveci me Martinin, tash e 3 vite është shumë e ngushtë. Kjo kafshë është e veçantë në llojin e vet dhe kërkon shumë përkushtim.

Përveç kësaj, 23-vjeçari stërvit kalin e tij çdo ditë me disa teknika tejet interesante.

Për Vehapin, kali i tij është sikur një shok i ngushtë.