Njihuni me pemët më të çuditshme në botë (Video)

Këto pemë rriten vetëm në disa vende, dhe janë përdorur edhe nëpër filma të famshëm botëror, shkruan lajmi.net

Më poshtë do të shihni listën e pesë pemëve më të çuditshme:

Pema Silk Cotton – është përdorur për të xhiruar skena nga filmi Tomb Raider.

The General Sherman – kjo pemë është 2000 vjet e vjetër dhe njëkohësisht pema më e gjatë në botë.

Baobab- është pemë afrikane, dhe njerëzit e asaj ane jetojnë bashkë me to.

Pema Tule- Diametri i pemës është përafërsisht 42 metra, është diametri më i gjatë i një peme të tillë.

Pema Socotra Dragon – është pemë e çuditshme në formë të umbrellës.

SHPËRNDAJE