Këngëtarja Bleona Qereti ka shkuar në një vend me borë për të shijuar këtë fundjavëme dorë, ndryshe nga shumë vipa të tjerë që të trembur nga i ftohti ’vrapuan’ drejt bregdetit.

Bleona ka shpërndarë në Instagram disa foto nga atmosfera që po përjeton.

Në një prej tyre ajo ka treguar dhe një vizitor të papritur në vendin e saj të pushimit. Ishte një dhelpër, të cilën Bleona e quan ‘fqinje’.