azbi-nurediniAfaristi Azbi Nuredini ka komentuar debatin që zhvillohet ne Click Plus në TV21.

Në profilin e tij në facebook Nuredini shkruan:

Paska ndryshuar statusi i shqiptarve krahasu me ate para 15 viteve-Bujar Osmani clic plus tv21!

Statusi i shqiptarve nuk ndryshoi pse ti u bëne politikan Bujar Osmani por pse u bë luft në vitin 2001 dhe u nënshkrua një marveshje,fal kēsaj Marveshje u sigurua barabarsia e Shqiptarve të cilën ju nuk e realizuat por e prollonguat dhe e shkelët me BULLDUZHER realizimin e kēsaj të drejte kushtetuese!

Pas Marveshjes së Ohrit edhe një shurdh memec të ishte në qeveri do bênte shum më shum të mira për shqiptarët seç bët ju!