Oda Ekonomike e Maqedonisë Veriperëndimore sot do ta promovojë edicionin e gjashtë të Katalogut Top 100 dhe do t’i shpall 100 kompanitë më të mira në Maqedoni.

Në promovim fjalim do të mbajë ministri i Ekonomisë, Driton Kuçi.

Shënimi i përbashkët i sukseseve të kompanive dhe manifestimi i ndarjes së çmimeve do të mbahet në Square 21 – Shkup