Me sa duket Facebook po bën ndryshime të reja në Facebook.

Facebook vazhdimisht po eksperimenton me platformën e tij , siç mund ta keni vërejtur se kohët e fundit.
Butoni i ri i shtuar nga Facebook po komentohet nga shumë përdorues.

Klikoni në të dhe ajo ju dërgon në një ‘faqe tjetër të të rejave’.
Kjo veçori e re do t’i ndajë njerëzit nga përmbajtjet e ueb-faqeve. Megjithëse ende shumë nga përdoruesit nuk e dinë ende se çdo të thotë kjo shenjë.