Pamje të çudtishme nga tërmeti në Zelandën e Re (VIDEO)

 
Zelanda e Re. Siç shihet nga videoja e mësipërme e regjistruar nga helikopteri, dy lopë dhe një viç kanë ngelur të izoluar mbi një hapësirë të pashembur ndërkohë që e gjithë kodra përreth është shemburpër disa metra poshtë, transmeton Albeu.com.

Pamjet e mësipërme tregojnë intensitetin e lartë të tërmetitndërsa është shumë e çuditshme se si është shembur e gjitha pjesa përreth ndërsa ato tre kafshë kanë shpëtuar në atë mënyrë. /albeu.com/