Ahmeti: Nga sot mund të fillojnë bisedimet

Kreu i BDI-së, Ali Ahmeti pas përfundimit të seancës konstitutive të Kuvendit tha se tani mund të fillojnë bisedimet por që akoma është herët për koalicionin dhe se ende nuk ka diçka konkrete në lidhje me bisedimet.

“Unë mendoj që nga sot mund të fillojnë bisedimet, dhe se akoma nuk ka diçka konkrete”, është shprehur shkurt, kreu i Bashkimit Demokratik për Integrim, Ali Ahmetit