Pas një marrëdhënieje 4-vjeçare, nga e cila lindi Ana, Soni dhe Mirko u ndanë në tetor të 2015-ës. Planet për jetë në dy vende të largëta, Soni në Shqipëri dhe Mirko në Itali, ishin një prej arsyeve që çuan në ndarje.

Soni tashmë ka deklaruar publikisht dashurinë për partnerin e saj të ri, Klevin, me të cilin po kërkon të krijojë familje (shiko këtu). Po ashtu Mirko, ka gjetur dashurinë tek një grua tjetër në Itali.

Bëhet fjalë për bjonden që shihet krah Mirkos në foton e shkrepur gjatë një mbrëmjeje me miqtë.

c79622f98c36442502fb74b925a6992f

Burime të “Bluetooth” konfirmuan marrëdhënien e re të balerinit, i cili prej muajsh është kthyer të jetojë në Itali.