Pas takimit Zaev-Mickovski ,,plasin” gypat e ujit në PSP

Shkruan: Shefik DURAKU

Lajmi për shkatërrimin e dëshmive si pasojë e shpërthimit të një gypi në bodrumin e PSP-së, po nxjerrë në sipërfaqe arsyen e vërtet të takimit Zaev-Mickovski.

Pse pikërisht pas takimit shpërtheu gypi dhe si qëlloi që të shkatërrojë dëshmitë për rastet më të rëndësishme?

Deklarata e Mickovskit se duhet të hetohet edhe puna e PSP-së, është dëshmi plus se në ekipin e Katica Janevës ka edhe ,,vodovodxhi” që kujdesën për sigurinë e dëshmive.

Përse u takuan vetëm Zaev dhe Mickovski pa praninë e asnjë lideri shqiptarë?

Cili është pazari Zaev-Mickovski?

Si duket Zaev është friksuar nga bojkoti i VMRO-së, prandaj kjo mundë të jetë arsyeja e ,,shpërthimit të gypit” në PSP
Në këmbim për ,,gypin” Mickovski mundë të ketë dhënë garanca se do të sigurojë cenzusin në raundin e dytë që mos të dështojnë zgjedhjet presidenciale.

SHPËRNDAJE