PDSH-ja e Menduh Thaçit  ka zhvilluar   një takim me aktivistët në Tetovë. Në këtë tubim kanë folur krerët më të lartë të saj, përfshirë edhe kryetarin Menduh Thaçi, i cili ka shpalosur pikat themelore të Marrëveshjes së PDSH-së, dhe qëndrimet e saj lidhur me zhvillimet aktuale para zgjedhjeve të 11 dhjetorit.

 

14448771_1130181437057179_141173044412879773_n