PDSH ta braktisë qeverinë dhe t’i bashkohet frontit opozitar

Shkruan Urim Salihu

Dënimi i kreut të Pdsh- së nuk ka dyshime që është një thikë pas shpine.SPS e dështuar do që të ringrisë rejtingun përmes më të pafuqishmit në këtë rast kur e di se më të fortët i ka në azil diku në Budapest.Pdsh ka qenë gjithnjë viktimë e votave që i janë vjedhur.Ka protagonistë më të mëdhenj që kanë manipuluar dhe abuzuar me votën e lirë.Nëse në rastin Thaçi pjesë të strukturave qeveritare ekzaltohen dhe akoma më keq hipotetikisht thënë kanë ndikime në këtë dënim,atëherë Pdsh duhet menjëherë ta braktisë qeverinë dhe ti bashkohet frontit opozitarë shqiptarë dhe me këtë bashkërisht merr fund jo vetëm Presidenti konsensual por edhe fitorja e Pendarovskit.

SHPËRNDAJE