Bashkimi Demokratik për Integrim në takim fton edhe penzionerët e Maqedonisë,mirëpo siç duket interesimi i tyre nuk është i madh ndonëse  ata nuk mund ti kushtëzojnë me vende punë ose ti manipulojnë me premtime të rrejshme pune.

Në takimin e tyre të organizuar me penzionerët mësohet jo zyrtarisht se rreth 2000 penzioner janë ftuar mirëpo që ftesës ju kanë përgjigjur vetëm 25 dhe këtë më mirë e dëshmojnë fotografitë.

15211622_1161598200562260_964014461_n

15211513_1161598730562207_1259799863_n