Pasi presidenti Gjorgji Ivanov nuk jep mandatin për formimin e qeverisë LSDM-së, Bashkimi Evropian dhe SHBA-të do të sekuestrojnë paratë dhe pasuritë e patundshme të funksionarëve të VMRO-DPMNE-së që kanë në ato shtete shkruan në numrin më të ri revista “Fokus”. Sipas revistës në fjalë tani më është përpiluar “Lista e Zezë” dhe mund të aktivizohet shumë shpejt.Shqipmedia

 

     Naslovna-1118-696x939.jpg