Përfunduan  protestat e ditës së  sotme në të gjithë vendin. Sot është protestuar në Shkup, Manastir, Ohër, Strumicë, Kërçovë, Radovish, Prilep, Tetovë  ku dhe kishte  kundër-protestë të organizuar nga GDOM.

Sot përsëri,  u mblodhën mijëra qytetarë  në Shkup në mbështetje të Prokurorisë Speciale   ku gjatë parakalimit para Ministrisë së drejtësisë e  pësoi  fasada e  kësaj Ministrie,   poashtu janë djegur edhe fotot e presidentit Gjorge Ivanov.

Protesta në Shkup përfundoi para qeverisë, ku kishte forca të shumta policore Edhe në qytetet tjera protestat përfunduan pa incidente .