Zgjidhni njërën ndër tri recetat e forta dhe lehtësoni dhembjet e padurueshme Nëse vuani nga dhe mbjet e nyjave, e dini shumë mirë që il’açet standarde ofrojnë vetëm lehtësim momental.

Mënyra më e mirë e zbutjes së dhe mbjeve dhe shenjave të artritit është ndryshimi i mënyrës së jetës, duke përfshirë edhe mënyrën e ushqimit.

Gjithashtu, mund t’i përdorni mjetet e mjekësisë popullore, ndërkaq njëra ndër to është uthulla e mollës. Uthulla e mollës është e shkëlqyeshme dhe treguar si ar më kundër dhembjeve të nyjave, veç tjerash edhe antioksidans i fuqishëm, i cili ndihmon pastrimin e organizmit nga hel. met.
Mënyra e përdorimit të uthullës së mollës te dhembja e nyjave:

Dushi
Përzieni 1 gotë uthull molle me 6 gota ujë dhe në të lagni duart (apo këmbët). Nëse keni dhembje në pjesën e qafës apo në pjesën tjetër të trupit, vendosni
kompresë në vendin e dhembjes.
Fërkimi
Përzieni 2 lugë supe uthull molle me 1 lugë supe vaj ulliri, përzieni mirë dhe fërkoni me këtë tretje në nyje të dhembshme. Fërkimi i rregullt ndihmon dhe lehtëson me efikasitet problemet, ju lutemi na ndihmoni që të mirmbajmë faqen vetëm duke shtypur(mbi foton) që ndodhet më poshtë.