Në një video të postuar në kanalin Rondomon në YouTube, të realizuar më 12 nëntor shohim pamjen e dy objekteve, duke kaluar pranë hënës brenda pak sekondave.

“Teksa po bëja një video të Supër-Hënës, me teleskopin NexStar 6se, UFO-t kaluan para saj,” ka shpjeguar kameramani.

“Kamera ishte një Sony CX500V HandyCam HD, optik zmadhimi 5X, fokus manual në .9m, maxvieë 40 lente për një teleskop 38X.” Pas zooming që i bëra hënës pashë UFO-t duke fluturuar,” ka shtuar ai. Video është xhiruar në Surprize, Arizona dhe është shpërndarë në UFO Sightings Daily. Blogeri Scott Ëaring e ka përshkruar videon si të çuditshme.