Pollozhani thirrje për Protestë: Erdhi dita e atyre që nuk e ndjejn veten “Stërvina e b.Pambuk”!

ERDHI DITA

U këput litari u mbush zullumi.
Nesër në Tetovë në ora 16.00 fillon protesta e madhe e njerëzve që e ndiejnë veten të poshtëruar nga niveli primitiv dhe shumë agresiv i dy figurave të parira të dy aktorëve kryesor të BDI. Le të dalin dhe le të protestojnë të gjithë ata që nuk e ndiejnë veten , stërvina, kumanjovarë( emërtim që dëgjohet në bombat e fundit), bythë-pambukët, jo- trëndafilkat, të gjithë ata që nuk duhet ç. nënën që të të thonë babë.
Proresta do të jetë paqësore.
Ai kordon policie që ishte i vendosur 500 metra largë selisë së BDI ma përkujton kordonin e policisë, i cili ishte i vendosur 500 metra largë ambadadës Serbe në Shkup
vite më parë kur ishim pjesë e një organizimi për bojkot të produkteve serbe.
Protesta është e paraqitur, e ka bartësin, e ka sigurimin e vetë. Parullat, fjalimi dhe prononcimet janë në kuadër të planifikimit të organizatorit.

SHPËRNDAJE