Ekspozita ‘Historia e trashëgimisë’, prej sot do të jetë e hapur në hapësirat e Arkivës shtetëtore të Republikës së Maqedonisë, përcjell Telegrafi Maqedoni.

 

Ekspozita ishte e hapur më 1 dhjetor në institucionet Nacionale ‘Muzeu i luftës maqedonase për shtetësi dhe pavarësi’.

Siç kumtoi Arkivi shtetëror, prezantimi do të jetë e zhvendosur në hapësirat e saj të katit të 7.