WhatsApp ka aktivizuar sot shërbimin e ri të video thirrjeve. Në mbarë botën do të realizohet pak ngapak aplikacioi i ri që do të ju mundësojë kamerë profesionale në videothirrje. 

Gjatë thirrjes përdoruesi kanë mundësi të ndryshojnë kamerën qëndrore mes sensorit frontal dhe të pasëm, të bllokojnë zërin e thirrjes ose ta lënë thirrjen në pritje duke mbajtur të shtypur butonin e kuq, shkruan Indeksonline. 

Për më shumë mund të shikoni këtë video për të parë se si funksionin ky version.