Presidenti i Turqisë: Fton qytetarët që të protestojnë kundër ushtrisë!

Presidenti i Republikës së Turqisë, Erdogan ka folur pas grushtshtetit të bërë nga ushtria.

Ai ka kërkuar nga qytetarët që të dalin masovisht në protesta kundër ushtrisë, raporton Gazeta Blic.

Ai ka thënë se e ka situatën nën kontroll dhe nuk do të lejoj që pushteti të merret në mënyrë demokratike.

 

Erdogan largohet :