Fishekzjarre spektakolare dhe efekte ndriçuese në Dubai, një nga destinacionet kryesore në prag të Vitit të Ri, dhe këtë vit ka përgatitur një mikpritje të paharrueshme për qytetarët e këtij qyteti, por edhe turistëve të cilët janë në këtë qytet.

https://youtu.be/Zmh89xdCezc