Produktet ‘’Must have’’ për një ditë të ngarkuar janë shpëtimi i çdo femre. Të jesh tërheqëse edhe në ditë stresuese dhe kur nuk keni kohë është një ëndërr.

Mos harroni se një lëkurë e shëndetshme, është shpesh rezultat i një higjiene të patëmetë, pra, një pastrim i mirë i saj çdo ditë. Ajo heq papastërtitë dhe ndihmon në eliminimin e qelizave të vdekura.

Rekomandojmë: Pastrues grimi dhe anti- ndotje nga Chanel. Me një aplikim të thjeshtë ai e pastron lëkurën nga të gjitha papastërtitë duke i rikthyer shkëlqimin dhe freskinë. Ai largon edhe make-up-in më rezistent dhe të gjitha grimcat e papastërtisë të mbetura në sipërfaqen e lëkurës. Falë formulës së saj unike, e cila kombinon efikasitetin dhe tolerancën absolute, është i përshtatshëm për çdo lloj lëkure.

Rekomandojmë: Fondotinë Chanel. Një bazë e jashtëzakonshme që i dhuron lëkurës ndriçim të jashtëzakonshëm dhe mbulim. Përshtatet me ngjyrën e lëkurës duke e hidratuar, e lë të butë si dhe i siguron një çehre të shkëlqyer.

Rekomandojmë: ton për mollëzat Chanel. Përdorni ton për faqet, në mënyrë që lëkura të ketë shkëlqim dhe të jetë e shëndetshme. Këshillohet të aplikohet në zonën e ballit, të hundës, të mollëzave dhe të mjekrës.

Rekomandojmë: laps për sytë nga Chanel. Rezistent ndaj ujit ai është ideal për ditë të ngarkuara. Mos harroni asnjëherë produktin kyç të bukurisë, buzëkuqin ose shkëlqyesin.

Rekomandojmë: buzëkuq Chanel. Ai ju dhuron hijeshi dhe I mban buzët tuaja të buta. Nuk ka shkëlqim dhe nuk thahet në buzë. Shkëlqyes për buzët Chanel: ju siguron buzë perfekte me shkëlqim. Një femër sado e zënë të jetë duhet gjithmonë ti kushtojë rëndësi duarve./Living/

Rekomandojmë: Manikyr Chanel. Kur flasim për stil dhe ngjyra të bukura, manikyri është pikë referimi.

channelre

xhanned