Prof.Dr.Bashkim Nuredini ,,godet” ministrin ,,e përjetshëm” Sadulla Duraku

Reagimeve të shumta për ndryshimet e reja të kabinetit qeveritarë i ju është bashkuar edhe Prof.Dr.Bashkim Nuredini nga Tetova, ligjërues në UBT i cili nëpërmjet  llogarisë së tij në Fejsbuk ka komentuar emërimin e sërishëm të Sadulla Durakut në postin e ministrit.

Ja  se çfar ka shkruar  profesor Bashkimi në reagimin e tij:

O Tempora, o Sadulla!

Viti 2002, u lind Agoni, e gjeti Sadullain zv.drejtor i doganave.
Në vitin 2004, Agoni filloi të ec, ndërsa Sadullai u bë ministër i bujqësisë.
2006, Agoni filloi të ndjek çerdhen, Sadullai u bë deputet.
Në vitin 2009, Agoni me sukses vijonte shkollën fillore, ndërsa Sadullai ishte Car i Likovës.
Viti 2016, Agonin e gjeti si gjimnazist, ndërsa Sadullain, ministër i bërllokut.

Në vitin 2019, Sadullai prap u emërua ministër, ndërsa Agoni me shokët e vet të gjimnazit edhe pse me sukses të shkëlqyeshëm, lëshuan vendljindjen dhe ikën në Gjermani “falë” Sadullait dhe shokëve të tij.

SHPËRNDAJE