Qendra për dizajn dhe risi ”Dhoma publike” do të fillojë me projektin rajonal të zhvillimit të muzikës jazz ”Show Room’. Çdo të premte në reportoar ka koncert të muzikantëve të njohur të jazz-it në Maqdoni dhe rajon, përcjell Telegrafi Maqedoni.

 

Projekti ka për qëllim të shfaqë potencialin muzikor përmes interpretimeve individuale të stileve, koncepteve dhe artistëve.

Agjencia e lajmeve AIM bwn tw ditur se të premten është shfaqja e parë, ndërkaq për të përcjellur koncertet, nuk ka nevojë të paguhet biletë. Koncertet do të mbahen te ”Dhoma Publike./Telegrafi/