Shkruan Qenan Aliu

Edhe Çlirimtarët e DOKTRINËS, edhe Besatarët e RIDEFINIMIT edhe Aletatët që mendonin NDRYSHE edhe deomkratët që ECNIN DREJTË , nuk do të munden më të devijojnë nga premisat e Platformave të tyre . Ata do të munden vetëm ti harmonizojnë dhe dinamizojnë me anë të dialogimit , por jo edhe të devijojnë.

Nëse eventualisht nuk do të mundë të gjejnë mirëkuptim dhe tolerancë me cilin do subjekt nga pala tjetër , ata do të duhet publikisht ta njoftojnë elektroratin e tyre.

Vetëm me bërje publike eventualisht për mos mirëkuptim nga pala tjetër , do të ishin të falur, në të kundërtën liderët e partive politike shqiptare edhe më thellë do ta dëmtojnë kodin e votuesit shqiptarë duke e deformuar dhe çorientuar në hapësirë dhe kohë . Dhe padyshim se partitë shqiptare do të ndëshkoheshin akoma më rëndë se kurdoherë !

Kjo është demokraci përfaqësuese, tani Ju e keni fjalën !

©FOL

Shkrimi është shkruar enkas për Fol.mk. Të drejtat e publikimit i kanë vetëm ©Fol.mk dhe autori, sipas marëveshjes ndërmjet tyre.