Prokuroria Speciale Publike vazhdon me punësime të reja.

Efimija Çuçurska dhe Andrijana Ristoska janë dy të punësuarat e reja në këtë institucion, transemton TetovaSot.

Prororja Speciale, Katica Jenave për televizionin Alfa ka konfirmuar se Çuçurska dhe Ristostka janë të punësuarat e PSP-së dhe se të dyja janë punësuar në bazë të konkursit publik.

Konkursi, sipas Katica Janevës është publikuar në media dhe përzgjedhja është bërë në përputhje me rregullat ligjore./TetovaSot/