Iniciativa qytetare “Për Maqedoni të përbashkët”, do t’i zgjerojë protestat kundër zyrtarizimit të gjuhës shqipe në të gjithë territorin e Maqedonisë.

Kështu sot, përveç Shkupit, do të protestohen edhe në katër qytete tjera, si në Prilep, Kërçovë. Kumanovë dhe në Shtip.

Prilep dhe Kumanovë protesta do të nisë nga ora 17:00, ndërsa në Kërçovë dhe Shtip në orën 18:00.