Protestuesit e “kallin” Shkupin, përfundon protesta para Parlamentit (FOTO)

Qindra protestues para Paralamentit kanë ndezur pishtarët për t’i dhënë fund protestës në mbështetje Katica Janevës dhe Prokurorisë Speciale Publike.

Protestuesit kërkuan nga qeveria që të ndalojnë pengimin e punës së Prokurorisë Speciale dhe t’i japin mbështetje të plotë në zbardhjen e krimeve dhe korrupsionit nga ana e qeveritarëve.

12