Puntorët e ‘Jugohromit’ në këto momente e kanë bllokuar autostradën Tetovë-Shkup, tek pikëpagesa në Zhelinë, për të kërkuar siç thonë ata ‘zgjidhje për 730 të punësuarit’, njofton Telegrafi Maqedoni.

Kryetari i Sindikatës së Punëtorëve, Bajram Amiti më herët deklaroi “Arritëm që këtë muaj punëtorët të mos largohen nga puna. Ata punëtorë që kanë pushimet vjetore pa shfrytëzuar t’i shfrytëzojnë, kurse të tjerët të shkojnë në pushim të detyruar, pra mbeten në marrëdhënie pune por me 70% të rrogës”.

Telegrafi Maqedoni është në mesin e punëtorëve dhe do të ju informojë në kohë reale me foto dhe video se çka ndodh në këtë protestë të punëtorëve të Jugohromit./Telegrafi/

 

15044673_1233110273402248_434173184_o15058522_1233113423401933_1041748400_n

15044673_1233110273402248_434173184_o