Pyetja që e vuri në siklet Vuçiqin në Bratisllavë (Video)

Presidentin e Serbisë Aleksandër Vuçiq gazetarët e kanë pyetur se a është Serbia me Rusinë apo me Bashkimin Evropian.

A je me Putinin a me BE-në?

Ai u përgjigj kështu:

“Ne kemi orientimin tonë dhe kemi rrugën drejt BE’së, ia kam thënë këtë edhe presidentit Putin dhe suhmë nga liderët tuaj e harrojnë këtë. Serbia është një shtet i pavarur me perspektivë drejt BE’së dhe marrëdhënie të mira me Rusinë”, ka thënë ai.