Qazimoski: Na quajnë torbesh, ne jemi shqiptar

Kryesuesi i këshillit të komunës së Strugëd,Avdullah Qazimoski në STRUGA TV, u shpreh se me banorët e Llabunishtit dhe fshatrat rreth saj po luhet me identitetin e saj, duke i quajtur edhe torbesh edhe shqiptar, shkruan Struga Ekspres.
“Ne na quajnë torbesh, por ne jemi shqiptar, a kur i duhet perkrahja jone atehere na thone qe ne jemi shqiptar.Katragjyshi, stërgjyshi, gjyshi im dhe une jemi shqiptar.Kurse edhe tani qe na shohin ne Tv shprehen “Ja ky torbeshi”.Nga ne ka perfituar Struga, kurse ne kemi humbur nga Struga.
Ne kemi votuar gjithmone partitë shqiptare.