Tre anëtarë të forcave speciale të Ministrisë së Brendshme me pajisje të plota sonte janë vërejtur para ambasadës së SHBA-së në Shkup.

Para ndërtesës së Qeverisë së Maqedonisë, megjithatë, situata është normale gjatë këtij momenti pas alarmit të rrejshëm, nën kërcënimin se dy raketa për 16 minuta do ta granatonin Qeverinë, transmeton TetovaSot.

Trafiku po zhvillohet në kushte normale, dhe se qytetarët lëvizin lirshëm.

Kështu me pak fjalë mund të përshkruhet situata në këtë pjesë të qytetit, pas sot pasdite në rrjetet sociale qarkullojnë fotografitë me një deklaratë nga ambasada amerikane në Shkup, e cila ka paralajmëruar qytetarët e saj të mos lëvizin përreth ndërtesës së Qeverisë, pas marrjes së informatës nga Ministria e Brendshme se ekziston mundësia e një incidenti të sigurisë në këtë zonë.