Fundjavën e zgjatur qytetarët janë të obliguar që ta kalojnë në shtëpi.

Në ditët që muslimanët festojnë  fitër Bajramin, Qeveria u dërgoi urim me orë të zgjatur policore.

Përndryshe ora policore do të fillojë të shtunën nga ora 19 dhe e njëjta do të zgjas deri në ora pesë të mëngjesit të ditës së martë. /fol.mk