Qyteti i Shkupit ka bërë të ditur se ka hequr dorë nga festimi i Vitit të Ri në shesh që duhej të mbahej në sheshin Maqedonia ndërkohë që mjetet e ndara për këtë festë do të bëhen donacion për qëllime sociale, informon Zhurnal.

Sipas tyre, viteve të kaluara qyteti ka harxhuar mjete minimale për organizimin e fesyave ndërkohë që në qendër ishte paraparë të këndojë Dj Douz, Adrian Gaxha, Slatkar, Karolina Goceva dhe Mile Kuzmanovski.