Publicisti i mirënjohur dhe mjeku i mirënjohur kumanovar, Rexhail Ramadani i cili u shpërngul në diasporë ka theksuar se pas rastit të djeshëm të Kumanovës me Ali Ahmetin, këtij të fundit si ka mbetur më të marrë vetëm helikopterë nga NATO për të shkuar nëpër tubime.

“Ku i ka miqte ne NATO z. Ali Ahmeti qe tja japin nje helikopter qe ti mbaje tubimet elektorale sepse ne rruge populli i mbledhur nga pakenaqesia po ja bllokon rruget.”, ky është postimi i Ramadanit. (INA)