Ramadani në Click Plus: Zaev hapi një front të rëndë kundër Gruevskit, nuk guxojmë ta lëmë vet

Duhet ta kemi të qartë se skrtukturave të Gruevskit karshi po i ri Zaevi, soi i vetë, dhe këtë nuk mund ta mohojmë. Flas për një LSDM të reformuar, ai ka hapë front të rëndë dhe të rrezikshëm me Gruevskin. Tash punën tonë nuk mund t’ja lëmë atij, por duhet dhe ne të verpojmë, thekson Ismet Ramadani në Rtv21 emisonin debativ #Click Plus.