Kryetari i Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Ramush Haradinaj do të pranojë sot titullin “Misionar i Paqes” dhe Medaljen “Golden Ambassador Richard Holbrooke” .

Këto çmime i ndan Misioni Diplomatik për Paqe dhe Prosperitet dhe Misioni Diplomatik Amerikan për Paqen Botërore.

Ceremonia mbahet në orën 12:00 në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani” në Prishtinë, njofton Klan Kosova.