Shumica e fëmijëve kur mësojnë për herë të parë që Babadimri nuk është i vërtetë, ata janë në gjendje jo të mirë emocionale.

Këtë e dëshmojnë edhe pamjet e publikuara më poshtë, kur disa prindër kanë zgjedhur fëmijët e tyre për t’u thënë se ‘’Babadimri nuk ekziston’’, njofton Klan Kosova.

Reagimi i të tyre nuk do ishte aspak ndryshe nga ajo seç pritej, disa fillojnë dhe të qajnë nga hidhërimi kur u flitet dicka e keqe për babadimrin.

Një nga këta fëmijë nuk doli dhe shumë befasues nga një lajm i tillë, por disa të tjerëve kur iu thuhej se ‘’Babadimri i vërtetë nuk ekziston’’, refuzonin të pranonin një gjë të tillë madje me kokëfortësi mohonin, njofton Klan Kosova.

Për më shumë ja dhe pamjet:

3b9466ee00000578-0-image-m-36_1482423927751

3b9466f200000578-0-image-m-28_1482423349751

3b9466f600000578-0-image-m-31_1482423815161

3b9466fa00000578-0-image-m-40_1482423987323

3b9466fe00000578-0-image-m-38_1482423964921

3b94670a00000578-0-image-m-30_1482423800989

3b94670e00000578-0-image-m-35_1482423875071

3b94671a00000578-0-image-m-34_1482423852851

3b94671e00000578-0-image-m-32_1482423829550

3b94670200000578-0-image-m-39_1482423977734

3b94670600000578-0-image-m-33_1482423840436

3b94671600000578-0-image-m-37_1482423939263