Ai në një postim  në fejsbuk adreson kritika të ashpra në adresë të organizatorëve të protestës të organizuar nga këshilli Opozitarë dhe të keqpërdorur nga Lëvizja Besa.

 Ja se çfar shkruan  Suat Saqipi në murin e tij:

“Populli Shqiptarë në Maqedoni sot mbështeti Protestën në përvjetorin e Kumanovës ndërsa lideri i levizjes Besa në fjalimin e tijē përveç leksionit per diten e Evropës asnjē fjalë nuk e tha për ngjarjet e Kumanovës !
As Bilall Kasami e as Kimi nuk i përshëndetën përkrahesit dhe drejtuesit e partive tjera !
Skadali është edhe më i madh kur as Albin Kurtin nuk e përshëndetën dhe nuk i dhan fjalën !

Kam vetëm një mesazh;-dilni nga lëkura e inatit mëhallës”-S.Saqipi

©fol.mk

suat tekst