Deputetit i VMRO-DPMNE-së, Antonio Milloshoski, përmes një statusi në llogarinë e tij në Facebook në mënyrë indirekte ka komentuar dhënien e mandatit nga presidenti Ivanov.

Ai shkruan se presidenti Ivanov është njeri i mençur dhe se çdo e keqe është për të mirë.

“Çdo e keqe për të mirë. Çfarë nuk pamë, çfarë nuk kaloi. Maqedonia ka përjetuar dhe mbijetuar situata të rënda në histori. Dhe do të kalojë edhe kjo. Ndërsa ne do të punojmë që kjo të kalojë sa më parë. VMRO-DPMNE ka potencial njerëzor të madh. PresidentiIvanov është njeri i mençur. Të rojë Maqedonia shkruan Milloshoski në postimin e tij.