Festat e fundvitit kanë të bëjnë me gjëra që shkëlqejnë, përplot xixa dhe fishekzjarre.

Shkëlqimin dhe xixat përveç që mund t’i vendosim në dekorimet tona nëpër shtëpi dhe në pemën e Krishtlindjeve, pse të mos i aplikojmë edhe në dukjen tonë.

Më poshtë ju sjellim një video se si të realizoni një grim të thjeshtë dhe me shkëlqim.