Renault Megane shpallet makina më e mirë e vitit 2016 (Foto)

Megane është shpallur fitues i “Timonit të Artë” apo Goldene Lenkrad (Golden Steering Wheel) si vetura më e mirë e kategorisë së tij.

“Jemi tejet të ngazëllyer që MEGANE i ri ka fituar çmimin për Timonin e Artë”, ka thënë Stefan Muller, Zyrtar Kryesor për Perfomancë në RENAULT S.A.S., në ceremoninë zyrtare të prezentimit në Berlin, Gjermani.

“Tash për tash Renaulti ka hedh në treg modelin më të ri në Evrope dhe MEGANE I ri është gurthemel i fushatës sonë. Modele tona të gjeneratës më të fundit dëshmojnë se janë tejet të njohura duke ju falënderuar jo vetëm stilit të tyre elegant dhe fin, por edhe shumë të rejave që vijnë me të. Si një çmim shumë i synuar, ky çmim për Timonin e Artë është një validim shumë i vlefshëm i punës sonë dhe tregon që MEGANE është thjesht hit në treg”.

Renault Megane gjithashtu ka fituar çmimin për “Vetura më e mirë familjare” në ndarjen e çmimeve “Scottish Car of the Year 2016”

Veturën me “Timonin e Artë” e gjeni në auto-sallonin AUTO MITA, me çmime super-speciale që vlejnë vetëm gjatë muajit nëntor!

15042047_901039286665039_4431623648947330249_o-300x18015068390_901039343331700_8192313725026799463_o-300x200

15003301_901039356665032_3670001848630408974_o-300x170