Apple është kompania që sjell gjithmonë risi. Këtë herë inxhinierët e saj kanë vendosur që të provojnë diçka ndryshe në laptopët e tyre MacBook.

Gjenerata e re e këtyre laptopëve tashmë në ekranin e tyre nuk do të kenë një shirit me të gjitha aplikacionet që gjenden sepse të gjitha këto aplikacione do të vendosen në tastierë në një shirit me touch.

Ju mund të lëvizni me gishtin tuaj nga e majta në të djathë dhe më këtë mënyrë mund të zgjidhje programin që doni.

Drejtuesit e Apple janë të lumtur me punën që kanë bërë presin që të kenë sukses në gjeneratën e re të MacBook Pro.