Sot në ora janë 7:00 janë hapur të gjithave njësitë zgjedhore në Maqedoni, ku po votohet për përbërjen e re të parlamentatit .

Në këto zgjedhje të jashtëzakonshme mund të votojnë të gjithë ata që kanë një letërnjoftim ose një pasaportë valide, njofton agjencia e lajmeve INA.

Ndërkaq risia e këtyre zgjedhjeve është se lista zgjedhore përmban fotografinë e secilit votues si dhe spreji pa ngjyrë, masa këto që mundësojnë parandalimin e këqpërdorimeve. (INA)