Rita Ora dhe Lorik Cana moderojnë koncertin në nderë të shenjtërimit të Nënës Terezë

Këngëtarja me famë botërore me prejardhje nga Kosova, Rita Ora dhe kapiteni i kombëtares Lorik Canan kanë bërë hapjen e koncertit për nder të shenjtërimit të Nënë Terezës.

Rita Ora fillimisht ka bërë hapjen e këtij koncerti në gjuhën shqipe. Ajo në gjuhën shqipe i është drejtuar të pranishmeve  me mirëseardhje dhe përshëndetje.

“ Të nderuar zonja dhe zotëri. Të nderuar të pranishëm, mirë se keni ardhur në këtë koncert”, ka thënë Ora.

Pjesën tjetër, një dedikim Nënës Terezë, Rita e bëri në anglisht, ndërsa përkthimin e bëri ish-kapiteni i Kombëtares shqiptare, Lorik Cana.

Koncertin janë duke e përcjellë edhe personalitetet më të larta të institucioneve nga Kosova dhe Shqipëria o

IMG_20160903_215109

lorik rita1lorik rita2