Robert Berisha dhe Big Mama janë miq shumë të mirë mes vete.
 
Raportet e tyre janë bërë edhe më të afërta pas një udhëtimi të fundit në Turqi bashkë me kolegë.E rrugën e njejtë Bigi sot e mori pa ta ku kjo e shtyu Robertin t’i shkruaj një koment ku përdorë fjalë të pistë fjalë e cila ngjalli reagime.

Kujtojmë se Big Mama së fundi në Turqi kishte qenë për një ndërhyrje kirurgjike, e cila do t’i heqte disa kilogramë të tepër.