Cristiano Ronaldo ndihet shumë i lumtur që ka zgjatur vazhdimin e kontratës.

Sulmuesi portugez ka nënshkruar marrëveshjen e re me ‘Mbretërit’, ku pritet të jetë pjesë e tyre deri në vitin 2021.

Kjo zgjatje e kontratës e ka lumturuar shumë portugezin, i cili ka deklaruar se po jeton ëndrrën në këtë vit.

 

“Fitimi i Ligës së Kampionëve, Kampionatit Evropian, dhe tani rinovimi i kontratës… Jam duke e jetuar këtë vit.

Ndryshe, Ronaldo më parë është shprehur se dëshiron të përfundoj karrierën tek ‘Los Blancos’